Home Politic • Scandal la Senat: Deputatilor USR li s-a interzis accesul in plen!

Scandal la Senat: Deputatilor USR li s-a interzis accesul in plen!

 - 

Deputatilor USR le-a fost interzis accesul in plenul Senatului, pentru a-si sustine amendamentele la Legile Justitiei.

Deputatii USR au vrut sa intre, miercuri, in plenul Senatului, pentru a-si sustine amendamentele la Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciara si la Legea nr. 317/2004 privind organizarea si functionarea CSM, care se dezbat si se voteaza in sedinta, insa le-a fost blocat accesul in sala.

Noi, acum, suntem calcati in picioare pe procedura. Am venit aici ca sa sustinem amendamentele grupurilor parlamentare USR la aceste legi.

Speram din tot sufletul, pe procedura, sa-i intarziem. Practic, ceea ce se incearca acum, este subminarea unei puteri in stat, puterea juridica, care va fi total subordonata Executivului si Legislativului.

La intrarea in Senat, parlamentarilor USR care voiau sa sustina amendamente, li s-a interzis accesul de catre niste domni, intelegem ca sunt angajati ai Senatului, nu stim exact cine sunt“, a declarat deputatul Claudiu Nasui.

Articol adaugat recent:  DNA pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea!

Nasui a invocat articolul 118 din Regulamentul Senatului, care da dreptul deputatilor sa-si sustina amendamentele.

 “Noi ne bazam pe Regulamentul Senatului, articolul 118, care da dreptul deputatilor, exact ca si senatorilor, sa-si sustina amendamentele. Mai tineti minte cand era notoriu domnul Serban Nicolae, cand a fost prezent in Camera Deputatilor, dansul era senator.

Articol adaugat recent:  Liviu Dragnea: Angajatorii care nu vor plati contributiile angajatilor vor fi vinovati de infractiune

In baza aceluiasi articol in care dansul avea dreptul sa participle la sedintele Camerei Deputatilor, avem si noi dreptul sa participam la sedintele Senatului. Acum, faptul ca ei ne-au blocat accesul, se mai intrece inca o linie rosie“, a mai spus deputatul USR.

Articol adaugat recent:  DNA pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea!

Deputatul USR Cosette Chichirau a scris pe pagina personala de Facebook ca au fost pusi bodyguarzi la usa, pentru a li se bloca intrarea in sala.

Au pus bodyguarzi la intrarea la Senat! USR incearca sa intre – avem dreptul, regulamentar, sa fim acolo“, a scris Chichirau.

Sursa: http://www.ziare.com/stiri/justitie/inca-o-sedinta-cu-scandal-la-senat-pe-legile-justitiei-deputatii-usr-blocati-de-bodyguarzi-sa-intre-in-plen-video-1493995
In Politic

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*