Home Amuzant • SCRIITORUL COPOS: 5 cărţi, 650 pagini despre istorie şi turism şi o posibilă reeditare a operei

SCRIITORUL COPOS: 5 cărţi, 650 pagini despre istorie şi turism şi o posibilă reeditare a operei

 - 

Cariera de scriitor a lui Gheorghe Copos, care a debutat într-un context lipsit de onorabilitate pentru breaslă, s-a întins pe parcursul a 13 luni cât a stat în închisoare şi include cinci cărţi- peste 650 pagini scrise şi tiraje epuizate-, iar unul din editorii săi se gândeşte să-i reediteze opera.

SCRIITORUL COPOS: 5 cărţi, 650 pagini despre istorie şi turism şi o posibilă reeditare a opereiPerioada în care a fost nevoit să ispăşească o pedeapsă cu închisoarea de 13 luni a fost una extrem de prolifică pentru omul de afaceri Gheorghe Copos, care a fost condamnat la patru ani de închisoare şi încarcerat în 4 martie 2014, pentru săvârşirea unor fapte penale cu consecinţe grave asupra bugetului statului, fiind eliberat condiţionat pe 7 aprilie. Motivul pentru activitatea scriitoricească fecundă a lui Gheorghe Copos a fost şi unul practic: aceste cărţi l-au ajutat pe omul de afaceri, alături de alte activităţi, să fie eliberat mai repede.

Articol adaugat recent:  Cele 5 tipuri de femei pe care ar fi bine sa le eviti

În anul 2014, când era încarcerat la Penitenciarul Jilava, Gheorghe Copos a publicat patru cărţi la editura Niculescu – “Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI”, “Tăşnadul medieval”, “Franciză vs management în industria hotelieră” şi “Turismul – vector de interculturalitate” – şi o carte la editura Meteor Press – “Turismul european durabil şi provocările lui”.

Articol adaugat recent:  Afla si tu care sunt cuvintele ardelenesti pe care ceilalti romani nu le inteleg

Tirajele acestor cărţi au fost epuizate, fapt care ar putea fi considerat în industria editorială un succes pentru orice scriitor. Însă, în cazul cărţilor lui Gheorghe Copos, tirajele au fost epuizate chiar de scriitorul însuşi. Acesta a plătit apariţia celor cinci volume şi le-a şi ridicat după publicare de la cele două edituri, după cum au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii firmelor.

Deşi nu au dorit să facă publice tirajele celor patru cărţi ale lui Gheorghe Copos, lansate anul trecut la editura Niculescu, reprezentanţi ai acesteia au confirmat pentru MEDIAFAX că apariţia volumelor a fost plătită de reprezentanţi ai lui Copos.

Articol adaugat recent:  10 mesaje pe care daca le transmiti ca femeie barbatilor le pot interpreta gresit!

“A plătit tot tirajul. Chestiile astea au fost trecute în contract. A plătit tot tirajul, a ridicat tot tirajul, iar, dacă vinde cărţile sau nu le vinde, nu este problema noastră”, au spus pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai editurii Niculescu.

“Tirajele sunt trecute în contracte, care sunt confidenţiale”, au mai spus reprezentanţi ai editurii.

In Amuzant

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*