Home Imobiliare • Si tu ai o familie numeroasa? Alege un apartament spatios de vanzare in Prelungirea Ghencea!

Si tu ai o familie numeroasa? Alege un apartament spatios de vanzare in Prelungirea Ghencea!

 - 

Prietena mea cea mai buna s-a casatorit anul trecut si a aflat de curand ca va avea gemeni. Momentan locuieste cu sotul ei, la parintii lui in Bucuresti, dar isi doresc foarte mult sa se mute intr-o zona mai putin poluata, unde copiii lor sa se dezvolte armonios si sa se poata bucura de copilarie.

Am intalnit foarte multe persoane care s-au aflat si care inca se afla in aceasta situatie, iar ele mi-au spus ca au gasit locuinta perfecta in afara Bucurestiului. Asa ca, dupa cateva cautari, am gasit apartamente de vanzare in Prelungirea Ghencea si i-am spus prietenei mele despre ele. Raspunsul pe care mi l-a dat dupa ce s-a interesat despre aceste locuinte a fost ferm: “Ne mutam in cateva zile!”.

Articol adaugat recent:  3 domenii de activitate care pot face promovarea cu ajutorul tururilor virtuale

Ce a determinat-o sa aleaga apartamentele care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea?

Entuziasmul din vocea prietenei mele m-a determinat sa aflu mai multe detalii despre aceste apartamente, cat si despre motivele care au facut-o sa ia decizia atat de brusc:

IMG_7930

  • Mi-a spus ca aceste apartamente din Ghencea fac parte dintr-unul dintre cele mai renumite ansambluri rezidentiale, Cubic 6, care apartine dezvoltatorului imobiliar Cubic Residence.com, fiind renumit in acest domeniu.
  • Pentru ca sunt situate intr-un complex rezidential, locuintele sunt foarte sigure, pentru ca paza este permanenta si nu poate intra oricine in ansamblu.
  • Apartamentele disponibile in Cubic 6 sunt cu patru camere, ceea ce e perfect pentru prietena mea si pentru familia ei, pentru ca sunt foarte spatioase, iar copiii vor avea destul loc de joaca.
  • Gandindu-se la viitorul celor mici, prietena mea a descoperit ca in cadrul acestui ansamblu rezidential au fost amenajate, in mod special, locuri de joaca pentru cei mici, unde se pot da in leagane sau in tobogane.
  • Exista chiar si spatii verzi si gradini, unde pot merge pentru a se relaxa si pentru a petrece timp in familie.
  • In plus, Prelungirea Ghencea este foarte aproape de inima orasului si este locatia perfecta pentru a scapa de poluare si de zgomote, pentru ca prichindeii vor dormi mai bine si vor respira aer curat.
Articol adaugat recent:  Casele de vanzare in Popesti Leordeni - alegerea bucurestenilor din portofoliul Premier Imobiliare.ro

Acestea sunt numai o parte dintre motivele care au justificat alegerea ei, dar sunt intemeiate.

Apartamentul din Prelungirea Ghencea este caminul perfect

IMG_7789

Este dificil sa gasesti un loc pe care sa il transformi intr-un camin, dar aceste apartamente din Prelungirea Ghencea sunt perfecte pentru familii care isi doresc sa creasca impreuna si sa se dezvolte intr-un mod armonios.

Articol adaugat recent:  Vis devenit realitate: apartamentul din Splaiul Independentei cu 2 camere

Locuintele, locul in care sunt situate, elementele naturale ce predomina in ansamblul rezidential al celor de la Cubic Residence.com, contribuie la obtinerea unui camin.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*