Home Imobiliare • Si tu ai o familie numeroasa? Alege un apartament spatios de vanzare in Prelungirea Ghencea!

Si tu ai o familie numeroasa? Alege un apartament spatios de vanzare in Prelungirea Ghencea!

 - 

Prietena mea cea mai buna s-a casatorit anul trecut si a aflat de curand ca va avea gemeni. Momentan locuieste cu sotul ei, la parintii lui in Bucuresti, dar isi doresc foarte mult sa se mute intr-o zona mai putin poluata, unde copiii lor sa se dezvolte armonios si sa se poata bucura de copilarie.

Am intalnit foarte multe persoane care s-au aflat si care inca se afla in aceasta situatie, iar ele mi-au spus ca au gasit locuinta perfecta in afara Bucurestiului. Asa ca, dupa cateva cautari, am gasit apartamente de vanzare in Prelungirea Ghencea si i-am spus prietenei mele despre ele. Raspunsul pe care mi l-a dat dupa ce s-a interesat despre aceste locuinte a fost ferm: “Ne mutam in cateva zile!”.

Articol adaugat recent:  Apartamentele noi de la Premier Imobiliare.ro – perfecte pentru a fi decorate in stil scandinav

Ce a determinat-o sa aleaga apartamentele care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea?

Entuziasmul din vocea prietenei mele m-a determinat sa aflu mai multe detalii despre aceste apartamente, cat si despre motivele care au facut-o sa ia decizia atat de brusc:

IMG_7930

  • Mi-a spus ca aceste apartamente din Ghencea fac parte dintr-unul dintre cele mai renumite ansambluri rezidentiale, Cubic 6, care apartine dezvoltatorului imobiliar Cubic Residence.com, fiind renumit in acest domeniu.
  • Pentru ca sunt situate intr-un complex rezidential, locuintele sunt foarte sigure, pentru ca paza este permanenta si nu poate intra oricine in ansamblu.
  • Apartamentele disponibile in Cubic 6 sunt cu patru camere, ceea ce e perfect pentru prietena mea si pentru familia ei, pentru ca sunt foarte spatioase, iar copiii vor avea destul loc de joaca.
  • Gandindu-se la viitorul celor mici, prietena mea a descoperit ca in cadrul acestui ansamblu rezidential au fost amenajate, in mod special, locuri de joaca pentru cei mici, unde se pot da in leagane sau in tobogane.
  • Exista chiar si spatii verzi si gradini, unde pot merge pentru a se relaxa si pentru a petrece timp in familie.
  • In plus, Prelungirea Ghencea este foarte aproape de inima orasului si este locatia perfecta pentru a scapa de poluare si de zgomote, pentru ca prichindeii vor dormi mai bine si vor respira aer curat.
Articol adaugat recent:  De ce sa ne mutam in zona de vile din Popesti Leordeni

Acestea sunt numai o parte dintre motivele care au justificat alegerea ei, dar sunt intemeiate.

Apartamentul din Prelungirea Ghencea este caminul perfect

IMG_7789

Este dificil sa gasesti un loc pe care sa il transformi intr-un camin, dar aceste apartamente din Prelungirea Ghencea sunt perfecte pentru familii care isi doresc sa creasca impreuna si sa se dezvolte intr-un mod armonios.

Articol adaugat recent:  Casele de vanzare in Popesti Leordeni - alegerea bucurestenilor din portofoliul Premier Imobiliare.ro

Locuintele, locul in care sunt situate, elementele naturale ce predomina in ansamblul rezidential al celor de la Cubic Residence.com, contribuie la obtinerea unui camin.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*