Home Organizare evenimente • Stii care sunt invitatiile de nunta ce s-au cautat cel mai mult anul acesta?

Stii care sunt invitatiile de nunta ce s-au cautat cel mai mult anul acesta?

 - 
invitatii de nunta elegante

In 2016, fiecare nunta organizata s-a diferentiat prin unele aspecte de alta, tocmai pentru ca fiecare cuplu si-a dorit sa faca totul dupa preferintele proprii. Insa, pentru ca unele tendinte au fost chiar deosebite, s-a tinut cont si de acestea. Intoarcerea spre natura a fost elementul central al organizarii de nunti, anul acesta. Toata lumea vorbeste despre cum trebuie sa arate mireasa, cum sa fie decoratiunile, sala de evenimente, meniul, muzica, insa cati stiu ca, in ultimul timp, invitatiile de nunta haioase au fost tot mai cautate, luand un pic locul invitatiilor personalizate? Hai sa vedem ce invitatii de nunta (iata AICI cele mai frumoase modele de anul acesta) s-au cautat, ce preferinte au avut cuplurile anul acesta, in intreaga lume, si ce previziuni se fac pentru anul 2017.

Articol adaugat recent:  Petreceri, mancare si voie buna: unde iesi, in week-end?

Invitatii de nunta elegante, invitatii de nunta haioase sau personalizate?

Invitatiile de nunta sunt printre cele mai dragute lucruri pe care un cuplu trebuie sa le aleaga pentru evenimentul fericit care va urma, anul viitor. Tot mai multe cupluri isi aloca timp destul pentru a face alegerile cele mai bune, in acest sens. Stiu ca rudele si prietenii sunt cei care se vor uita atent la invitatii, mai ales daca urmeaza sa faca si ei nunta si vor sa vada ce model au ales acestia, pentru a se inspira. Si, de ce nu, se intampla ca o invitatie de nunta bine realizata chiar sa ii faca pe toti sa vina la eveniment. Merita tot efortul!

Articol adaugat recent:  Invitatiile de nunta deosebite, originale, elegante, insa potrivite

Exista multe magazine fizice si online care le pun la dispozitie doritorilor zeci de modele de invitatii de nunta chiar si ieftine, dar care nu reusesc sa ajunga la sufletul celor care vor sa se hotarasca rapid asupra unuia. Adesea, cand oferta este prea mare, iar timpul de cautare prea scurt, multe cupluri renunta sa isi mai bata capul cu toate acestea si iau, la intamplare, orice.

Insa, iata ca exista tendinte si la acest capitol. Printre cele mai cautate modele de invitatii de nunta sunt cele elegante, personalizate siā€¦ haioase.

  • Va vine sa credeti ca in aceasta saptamana s-au cautat doar invitatii de nunta haioase? Asta nu poate insemna decat un singur lucru: oamenii incep sa vada nunta ca pe un prilej de distractie, de a strange amintiri amuzante, alaturi de rude si prieteni apropiati.
Articol adaugat recent:  Pentru organizarea evenimentelor corporate, aveti nevoie de o firma atenta la toate detaliile

invitatie de nunta

 

invitatii pentru nunta

 

  • Invitatiile de nunta personalizate au avut, si ele, destuleĀ cautari, raportandu-ne la cautarile pe cele trei tipuri de invitatii de nunta (elegante, haioase, personalizate), incepand cu ianuarie 2016. In ianuarie, spre exemplu, invitatiile de nunta personalizate au avut cel mai mare numar de cautari.

 

  • Cei care isi doresc o nunta mai clasica, aleg invitatiile de nunta elegante. Totul depinde de preferintele fiecaruia. In lunile februarie, martie, iunie si august ale acestui an, invitatiile de nunta elegante au fost destul de cautate. In mai si august, invitatiile de nunta comice au ocupat locuri fruntase in topul cautarilor din ultimele 12 luni.

invitatii nunta elegante

invitatii nunta online

  • Dupa cum se observa, au tot avut loc fluctuatii intre cele trei modele de invitatii despre care am ales sa vorbesc in acest articol, ceea ce ne poate spune un singur lucru: fiecare alege modelul care crede ca i se potriveste cel mai bine. In anul 2017, cred ca invitatiile de nunta vor fi alese, pur si simplu, dupa cum va simti fiecare cuplu, iar cele elegante si cele comice nu au cum sa lipseasca.

Asadar, cand te hotarasti sa te apuci de organizarea nuntii tale, tine cont atat de tendintele din acel moment, dar, mai ales, de ceea ce simti. Daca tu si prietenul tau sunt doua persoane vesele, cel mai bine v-ar reprezenta invitatiile comice. Insa, daca doriti o nunta ca-n basme, foarte eleganta, alegeti, evident, modelele de invitatii elegante. In mediul online, exista magazine specializate in domeniul acesta, care le ofera clientilor sai doar articole de calitate. In plus, daca sunt si ieftine, atunci este si mai bine! Mult succes!

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*