Home Tehnologie • Stocheaza cu un DVR 4 imaginile transmise de camerele tale de supraveghere

Stocheaza cu un DVR 4 imaginile transmise de camerele tale de supraveghere

 - 
dvr 4 canale

Un Digital Video Recorder, adica un DVR cu 4 canale, foloseste la stocarea de continut video transmis de camerele de supraveghere. Pentru locuinta ta sau pentru magazinul tau, este important sa poti face si acest lucru, in scopul de a avea o plasa de siguranta in nefericitul caz in care incearca cineva sa patrunda in incinta, sa dea un jaf, sa vandalizeze sau alte lucruri de acest gen.

Un asemenea aparat poate fi achizitionat chiar de pe internet; in sectiunea magazinului online A2t.ro am vazut modele interesante de DVR cu 4 canale, la un pret accesibil.

Daca DVR-ul cu 4 canale nu te intereseaza, citeste in continuare ceva ce o sa iti schimbe parerea

dvr-4 canale

DVR 4 este denumirea prescurtata a unui sistem din acesta cu 4 canale. Ce inseamna 4 canale? Faptul ca la el pot fi conectate un numar maxim de 4 camere de supraveghere. Daca ai doar 3 camere de supraveghere, nu inseamna ca esti nevoit sa lasi al patrulea canal nefolosit; la portul ramas liber se poate conecta (la unele modele)si alarma, si chiar si legatura cu sistemul audio, pentru ca si sunetul care insoteste imaginile sa se poata asculta ulterior (de catre tine sau mai bine de catre organele competente, pentru care inregistrarile pot reprezenta probe).

Articol adaugat recent:  Cisterna de transport pentru lapte se plimba pe drumul laptelui de la vaca la raft

Este ca in cazul incheierii unei polite de asigurare: nu isi doreste nimeni sa investeasca o suma de bani in ceva ce poate nu se va intampla niciodata. Dar paza buna trece primejdia rea, de aceea este o idee buna sa citesti in continuare cateva precizari cu privire la aceste sisteme DVR cu 4 canale:

Articol adaugat recent:  Vrei un laptop ieftin? Iata ce trebuie sa stii, inainte de achizitia lui

dvr 4

  • Cunoscatorii cauta cu precadere acele sisteme DVR care au capacitatea tehnica de „a apasa REC” numai cand se detecteaza miscare; exista anumiti senzori care pot declansa acest lucru; in termeni mai putin tehnici, se aseamana cu un montaj video facut in mod automat; de la o miscare cadrul se schimba la alta miscare, momentele nerelevante nefiind captate
  • Unele modele regasite pe A2t.ro, cel putin, permit transmisiunea live pe Internet (care poate fi vazuta si de pe telefonul mobil, gratie unei versiuni speciale de LINUX implicat); daca nu, se inregistreaza pe Hard Disk si gata; pe Internet, imaginile vor avea o calitate mai slaba, dar pe Hard Disk se inregistreaza HD sau FullHD
  • Povestea cu internetul nu se termina aici; se poate stoca totul pe un CLOUD
  • Poti conecta cabluri VGA sau HDMI
Articol adaugat recent:  Generator de curent pentru uz general sau intrebuintari diverse

Comanzi din online un DVR cu 4 canale la un pret bun, il folosesti si stai mai linistit

Numai de hoti si furturi nu vrei sa ai parte; esti destul de ocupat cu ale tale si ai muncit atat de mult pentru ceea ce protejezi prin camere de supraveghere incat te ingrijoreaza asta, este un gand apasator; daca se intampla sa aiba loc o spargere la noapte?

Prin stocarea imaginilor relevante de la camerele de supraveghere nu impiedici evenimentul neplacut, dar in cazul in care se intampla, ai un instrument in plus prin care sa iti faci dreptate. Cine stie, poate DVR 4 te va ajuta sa dai de hot si sa recuperezi bunurile furate.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*