Home Auto • Tesla Roadster 2: cum testezi cea mai rapida masina de productie

Tesla Roadster 2: cum testezi cea mai rapida masina de productie

 - 

Tesla Roadster 2 a fost anuntat oficial in urma cu cateva zile, dar deja au existat cativa norocosi care au apucat sa-l testeze.

Pentru un review la Tesla Roadster 2 mai avem de asteptat cel putin pana in 2020. Atunci a promis Elon Musk ca vor incepe livrarile celui mai rapid autoturism de productie din toate timpurile. Avand in vedere intarzierile suferite de cei care asteapta mult mai ieftinul Model 3, sansele sunt destul de mici ca termenul sa fie respectat.

In orice caz, Roadster 2 este o creatie unica din foarte multe puncte de vedere. Bolidul este primul din lume pe care il poti cumpara si va atinge viteza de 100 kmph in in mai putin de 2 secunde. Respectiva functie de acceleratie poarta numele de Plaid Mode si a fost dezvaluita oficial de Musk in urma cu cativa ani. La momentul respectiv nu stiam insa cand va ajunge sa fie introdusa pe o masina sau care va fi norocosul autoturism.

Articol adaugat recent:  Ai nevoie de piese auto de BMW pentru revizie? Vezi oferta Revizieshop.ro!

Raspunsul la toate aceste intrebari a venit vineri, in cadrul unui eveniment ce ar fi trebuit sa fie construit in jurul primului camion electric Tesla. Pana la final, Roadster 2 a ramas vedeta conferintei. Cu toate ca este putin probabil sa ai ocazia sa pui mana pe un astfel de autoturism, ca sa intelegi daca se justifica valoarea de achizitie de 200.000 de dolari, editorii DragTimes au facut un clip demonstrativ.

Articol adaugat recent:  Dilema parintilor. Cand sa ii cumperi copilului tau un smartphone: „Este ca si cand ti-ai invata copilul sa foloseasca droguri, dar in mod echilibrat”

Rezultatul experimentului poate fi urmarit in testdrive-ul imortalizat mai sus. Desi are doar vreo 8 minute si nu sunt toate petrecute in masina, te ajut sa formezi o opinie avizata despre experinta pe care ai avea-o la volan ca sofer. In mod previzibil, accentul se pune pe Plaid Mode si pe diferentele acestui mod de utilizare a masinii comparativ cu Ludicrous mode. Din clip, nu poti sa-ti dai seama daca a ajuns la 100kmph in doar 1,9 secunde, dar bucuria de pe fata celor aflati la volan, tradeaza efectul impresionant pe care il confera Tesla Roadster 2.

Articol adaugat recent:  Soferii pot ramane fara permis auto, pentru consum de alcool, desi n-au baut. Cum e posibil

Informatie obtinuta de pe pagina site-ului PlayTech

 

In Auto

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*