Home Afaceri, Diverse, Mama si copilul • Top 3 cele mai vandute storcatoare Hurom de la magazinul Vexio

Top 3 cele mai vandute storcatoare Hurom de la magazinul Vexio

 - 

foloseste un storcator Hurom pentru un suc delicios

Storcatoarele Hurom si-au facut un nume pe aceasta piata de storcatoare de fructe si legume, tot mai multe persoane optand pentru acestea atunci cand au decis sa isi cumpere un astfel de aparat. Marca Hurom este una din cele mai cunoscute pe piata storcatoarelor de fructe si legume.

Unul din magazinele online de unde se pot cumpara storcatoare Hurom este Vexio, acesta dispunand de o gama variata de astfel de storcatoare adresate in special celor interesati sa aiba un stil de viata sanatos si natural prin alimentele pe care le consuma zi de zi.

Storcator Hurom HH-WBE06 pentru fructe si legume cu ax melcat, 150W, Alb

Acest storcator Hurom este un model adresat celor care folosesc un astfel de aparat intens sau foarte frecvent. Bolul acestui model de storcator de fructe Hurom este din Tritan ce reprezinta un material de plastic de ultima generatie folosit in cazul electrocasnicelor ce nu are vreo substanta care sa dauneze sanatatii. Acest storcator poate fi folosit pentru prepararea sucurilor atat din fructe si legume cat si din iarba de grau si alte verdeturi.

Articol adaugat recent:  Pe Pintexim.ro gasesti rechizitele necesare pentru noul an scolar

Aceste storcatoare prezinta avantaje si de alta natura cum ar fi functia automata de curatare aceasta constand  in curatarea sitei si a peretilor  vasului de catre perile rotative cu care este dotat acest storcator Hurom.

Storcator Hurom HH-DBE06 pentru fructe si legume cu ax melcat, 150W, Gri

Acest model este unul din ultimele storcatoare Hurom aparute pe piata acesta si dispune de un sistem de stoarcere lenta de 70 de rotatii pe minut ceea ce face ca sucul obtinut sa fie unul limpede durata de preparare fiind una mai scurta decat in cazul in care s-ar folosi un alt storcator. Garantia motorului este de 10 ani ceea ce face ca o mare parte dintre cumparatori sa aiba o si mai mare increderea in calitatea acestui storcator de fructe si legume Hurom.

Articol adaugat recent:  "O mireasa intreaba: ce sa ma astept de la make-up artistul meu?”

Storcator Hurom HG-SBE11 EVOlution pentru fructe si legume cu ax melcat, 150W, Gri

Acest model este unul din cele mai cunoscute  storcatoare Hurom  acesta dispunand de un ax melcat dublu ce dispune de doua emisfere cu rol in optimizarea cantitatii si calitatii sucului obtinut.  O rotatie  a acestui ax melcat consta in taierea dubla a legumelor sau fructelor introduse in aparat. Totodata acest ax melcat este unul usor de curatat. Sita de care dispune acest storcator Hurom ofera o stoarcere perfecta ceea ce face sa sucul obtinut sa fie unul in cantitate mai mare.

Articol adaugat recent:  Laptele praf Humana 3 - potrivit dupa primele 10 luni

Acestea sunt doar 3 dintre modelele de storcatoare Hurom ce se gasesc in magazinul Vexio. Pentru a vedea toate modelele de storcatoare Hurom intrati pe site-ul cu acelasi nume si alegeti-va modelul care va place cel mai mult si care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*