Home Social • Top 5 cele mai bune cărți ecranizate în 2017

Top 5 cele mai bune cărți ecranizate în 2017

 - 

2017 se anunţă un an foarte bun când ne gândim la premierele cinematografice – atât de bun încât nu mai putem aştepta câteva săptămâni sau chiar luni să aflăm povestea grozavă a filmelor.

Din fericire, mare parte din ele sunt ecranizări ale unor romane de succes pe care le putem citi până când filmele intră în cinematografe.

Am ales pentru tine 5 cărţi grozave pe care le poţi găsi în librăriile fizice sau online, pentru a le savura înainte ca filmul să fie lansat.

TOP 5 CELE MAI BUNE CĂRȚI ECRANIZATE ÎN 2017

Crima din Orient Express, Agatha Christie

Articol adaugat recent:  Ai 18 ani si vrei sa-ti castigi independenta financiara? Afla cateva idei utile!

Un roman polițist clasic cu Hercule Poirot în rolul principal. Imediat după miezul nopții, o puternică furtună de zăpadă oprește brusc faimosul Orient Express. Dimineața, unul dintre călători nu-și mai face apariția și este găsit mort în compartiment, înjunghiat de douăsprezece ori, cu ușa compartimentului încuiată pe dinauntru. Filmul va fi lansat la finalul lui noiembrie, iar în rolurile principale îi vom găsi pe Johnny Depp și Daisy Ridley.

Muntele dintre noi, Charles Martin 

O poveste captivantă despre doi străini care, în urma prăbușirii unui avion cu două locuri, se trezesc în mijlocul unei sălbăticii necruțătoare. Pentru a supraviețui, trebuie să se încreadă unul în celalalt. FIlmul va avea premiera în octombrie, iar în rolurile principale îi vom găsi pe idris Elba și Kate Winslet.Imagini pentru the mountain between us movie 2017

Articol adaugat recent:  Cat de civilizati suntem daca nu suntem capabili sa colectam deseurile menajere?

Omul de zăpadă, Jo Nesbo 

Crimele Omului de zăpadă se petrec doar când cade prima zăpadă, iar ucigașul își alege drept victime soții infidele, transformându-le, literalmente, în oameni de zăpadă. Thriller-ul va avea premiera în octombrie, iar în rolul principal îl vom găsi pe Michael Fassbender.Imagini pentru the snowman movie 2017

Everything, Everything, Nicola Yoon 

Cartea spunea povestea unei adolescente care trăiește închisă în casă, pentru că este alergică la… tot. Situația devine mai dificilă când se îndrgostește de vecinul de alături. Filmul va fi lansat în luna mai.

Articol adaugat recent:  Iti doresti o relatie lunga si fericita? Iata cateva sfaturi utile

Circle, Dave Eggers 

Un roman despre obsesia noastră pentru internet, în care o femeie primește un job la o companie care combină informații personale pentru a crea identități online pentru oricine. Filmul va fi lansat la finalul lunii aprilie, iar în rolurile principale îi vom găsi pe John Boyega, Emma Watson și Tom Hanks.

Tu pe care dintre aceste cărți ai vrea să le citești?

In Social

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*