Home Auto • Topul arata ce vor soferii pe masini pentru confort si siguranta

Topul arata ce vor soferii pe masini pentru confort si siguranta

 - 
top-masini-siguranta-confort

Dupa cum traiti vremurile astea confuze, Google a devenit asistentul personal al fiecaruia din miliardele de oameni cu acces la internet. Aproape jumatate din planeta are acces la net. Poate chiar mai multi oameni. Orice vrei sa faci, google-esti, asa cum s-a romanizat expresia google search. Ai o raceala, afli de pe Google ce tip e, ce medicamente trebuie sa iei, devii doctorul tau. Avem toti tendinta sa devenim omniscienti, cu tot cu specializare.

Google este o solutie extraordinara cand cauti ceva, cand vrei sa afli pareri, cand vrei sa stii de ce ai nevoie neaparat. Stii cum e cand stii ca ai nevoie de ceva, dar nu stii de ce? Iata pentru ce e Google. Motorul de cautare a facut un raport al cautarilor mondiale legate de masini, pe trei tari care dau trend-ul in consumul auto – Germania, Japonia si SUA.

Articol adaugat recent:  10 sfaturi pentru soferii incepatori

Despre americani, Google spune ca au cautat accesorii si solutii prin care sa le faca viata mai usoara si mai sigura animalelor atunci cand sunt in masina. In mare, nemtii vor sisteme de sunet mai bune, iar japonezii vor solutii comode in masina pentru ei – sau care sa le usureze timpul petrecut in trafic.

Raportul Google are miliarde de cautari ca baza de calcul pentru rezultatele finale, toate colectate intre septembrie 2015 si august 2017. Ca sa-si confirme raportul final, cercetatorii au lucrat cu 1.000 de oameni pe care i-au chestionat pentru raportul Google Car Trends.

Articol adaugat recent:  Chip tuning pentru BMW- Maxxperformance.ro potenteaza resursele acestor masini

O cautare valabila in toata piata auto pentru consumatorul final e camera de bord. Majoritatea o vor pentru a se disculpa cu o proba in cazul unui accident complicat. Totodata, camera este un sistem de supraveghere care poate furniza detalii importante in cazul unui furt sau al unui conflict in imprejurimile masinii. Insa Youtube, platforma video proprietate Google, vine si spune ca oamenii isi cumpara camere si ca sa-si posteze filmulete din deplasarile cu masina.

Americanii au cautat de 36 de ori mai mult decat nemtii si de 10 ori mai mult decat japonezii sisteme de transport pentru caini atunci cand ii iei in masina.

Saptamana SUV-urilor cu preturi speciale in Romania

Americanii au mai cautat colantari, huse pentru volan, odorizante, cabluri auxiliare pentru muzica si huse pentru locurile pe care stau cainii. S-a constatat o scadere a cautarilor despre sisteme audio, tuning exterior si turbine.

Articol adaugat recent:  Automobilele, atunci versus acum

In contrapunct cu americanii, nemtii au cautat ce inseamna DAB (digital audio broadcasting) si sisteme de sunet cu tehnologia asta integrata. Asta pentru ca din 2010, in Germania s-a facut conversia tuturor radiodifuzorilor la semnalul digital. De la un an la altul, aceste cautari au crescut cu 41% in Germania.

Japonezii sunt de doua ori mai interesati decat americanii si de cinci ori mai mult decat japonezii sa-si personalizeze masina, conform Autonews. Ei cauta pe Google huse pentru scaune, perdelute pentru geamurile laterale, umidificatoare si minifrigidere.

Sursa Autonews

In Auto

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*