Home Organizare evenimente • Tort personalizat in Bucuresti cu flori adevarate. Cine si-ar fi imaginat?

Tort personalizat in Bucuresti cu flori adevarate. Cine si-ar fi imaginat?

 - 
tort personalizat Bucuresti flori naturale600x600

Sa fim seriosi, cine nu iubeste dulciurile? Bine, sunt cateva persoane care chiar nu se dau in vant dupa dulciuri insa cu siguranta prefera produse de patiserie si alte bunatati sarate, insa, sa spunem, dintr-o suta de oameni, cati ar refuza o felie de tort gustos si frumos decorat, motivand ca nu ii plac dulciurile? Putini, foarte putini. Acum, intrearea a doua: ce femeie nu iubeste sa primeasca flori? Un buchet de flori colorate si frumos mirositoare fac ziua oricarei femei. Pentru ca dulciurile si florile sunt doua dintre lucrurile preferate ale femeilor, de ce sa nu le combinam? Asta s-au gandit si cofetarii Cristine.ro inainte de crearea unei colectii de tort personalizat cu livrare in Bucuresti, care va surpinde orice doamna si domnisoara cu modul unic de prezentare.

Articol adaugat recent:  Sarbatoreste evenimentele importante cu un tort personalizat!

Torturi personalizate cu flori

Torturile personalizate pot fi vazute online pe site-ul cofetariei Cristine, in oferta careia vom gasi torturi cu flori naturale. Acestea sunt folosite numai ca decor, nu sunt comestibile insa efectul dat de florile naturale in decorul tortului este unul special. Infrumusetate cu mai multe sau mai putine flori, torturile personalizate vor fi cu siguranta atractia serii. Fie ca este vorba de un eveniment de amploare, precum o nunta sau un botez, ori unul privat, cu un numar limitat de invitati, precum o zi onomastica, un tort personalizat in Bucuresti sau in afara lui va fi detaliul care va ramane in mintea invitatilor pentru o perioada indelungata de timp.

 

Cand alegem un tort cu flori?

Torturile personalizate nu sunt numai pentru evenimentele mari, acestea pot fi si alegerea perfecta pentru a surpinde un sarbatorit sau de a surprinde invitatii, in cazul in care sarbatoritul isi doreste un tort personalizat in Bucuresti. Astfel, indiferent de ocazie si de numarul de persoane invitate, Cristine.ro are in oferta torturi personalizate online potrivite oricui!

Articol adaugat recent:  Petreceri, mancare si voie buna: unde iesi, in week-end?

Unul dintre torturile personalizate online marca Cristine.ro potrivit evenimentelor majore din viata unei persoane este cel cu flori naturale, cu aspect somptuos. Poate fi alegerea mirilor pentru petrecerea de nunta, alegerea parintilor pentru botezul copilasului lor sau pentru petrecerea de majorat a fiicei. Un tort personalizat este livrat in Bucuresti de Cristine la adresa si ziua dorite, astfel incat indiferent de ziua evenimentului, invitatii sa se bucure de un tort proaspat, creat cu dragoste si ingrediente de calitate de cofetarii Cristine.

Articol adaugat recent:  Stii care sunt invitatiile de nunta ce s-au cautat cel mai mult anul acesta?

12715437_1052312098162679_6726903265674114857_n

Pentru evenimentele mai restranse, este potrivit un tort precum cel Love Rocks, pentru celebrarea momentelor speciale in cuplu, ori cel romantic, potrivit petrecerilor aniversare sau onomastice ale doamnelor si domnisoarelor. Cu siguranta, atunci cand va fi adus la masa, va atrage toti invitatii care vor vrea sa se asigure ca il fotografiaza din toate unghiurile inainte de a fi taiat si savurat.

13394108_1129029947157560_4274069088697628534_n

Aspectul ii va face curiosi pe invitati pana la momentul taierii tortului, moment in care nici cei care tin diete stricte nu vor mai rezista si vor cere „O felie mai mica, daca poti” doar pentru a putea savura si ei tortul petrecerii. Nimeni nu poate sa refuze o felie de tort care arata atat de bine!

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*