Home Uncategorized • Trecerea anilor schimba potenţa bărbaţilor. Aici intervine Naturalis Potent Forte

Trecerea anilor schimba potenţa bărbaţilor. Aici intervine Naturalis Potent Forte

 - 
naturalis potent forte

Performanţele sexuale ale bărbaţilor scad, în timp, ca şi dimensiunile de care sunt atât de preocupaţi. Unii incearca tot felul de trucuri, iar altii merg la sigur si iau Naturalis Potent Forte, care se gaseste aici si care ii ajuta sa revina la normal. Ce înseamnă normalitate în acest subiect explică medicii şi studii care au cercetat problema.

Lungimea penisului nu mai e demult un subiect tabu. Odată cu înaintarea în vârstă însă, este normal ca bărbaţii să sufere o serie de transformări care ţin de mărime, aspect şi performanţă sexuală.

Toate aceste schimbări produc efecte atât la nivel psihologic, cât şi la nivel fizic. Scăderea stimei de sine, impotenţa ori lărgirea prostatei sunt doar câteva dintre pericolele care îi pasc pe bărbaţi. Toate pot fi ţinute însă sub control.

Articol adaugat recent:  Cum poate transforma o injectie orice bărbat într-un mascul irezistibil?

Numărătoarea inversă, după 40 de ani

Pe măsură ce înaintează în viaţa de adult, scade şi performanţa sexuală a unui bărbat. De vină este nivelul redus al testosteronului: nu se mai “aprind” atât de repede şi au probleme în a-şi păstra erecţia.

Mai mult, “durata de viaţă” a unui penis începe să expire după 40 de ani.

Conform studiilor, până ating pragul pensionării, doar 30% din bărbaţi mai pot fi consideraţi potenţi.

Un studiu european realizat în urmă cu câţiva ani arăta că 47% dintre reprezentanţii sexului tare sunt nemulţumiţi de proporţiile organului lor sexual.

La 30 de ani, penisul unui bărbat normal poate să atingă şi 15 cm, pentru ca până la 70 să se trezească cu numai 12,5 cm. De vină sunt inflamaţiile arterelor, ce împiedică sângele să ajungă la organ.

Articol adaugat recent:  Metatarsalgia Morton - Traumatologie Sportiva

Cercetările au arătat că, în timp, penisul devine mai puţin sensibil, ceea ce diminuează şansele de a atinge plăcerea.

este media actelor sexuale normale într-o lună la un bărbat între 30 şi 40 de ani (+-5), în timp ce pentru un bărbat între 40 şi 50 de ani ajunge la patru pe lună

MARJE

Cât sex e normal să facă un bărbat într-o lună

Standardele în ceea ce priveşte numărul de contacte sexuale într-o lună sunt destul de ridicate la americani, ei fiind singurii care au efectuat astfel de studii pe criterii ştiintifice. Marjele sunt însă foarte mari şi depind de la caz la caz, fiind normal ca într-o perioadă mai dificilă numărul de raporturi sexuale să fie mai mic.

Articol adaugat recent:  Esti gata sa te lasi ajutat de un plug in munca agricola? Decopera care sunt principalele tipuri de pluguri!

Informaţiile care urmează sunt doar orientative.

  • Între 20–30 de ani, sunt normale în medie între 15-30 de acte sexuale pe lună.
  • Între 30 şi 40 de ani, media este de 8, (+-5) pe lună (pot fi şi 3, dar şi 13).
  • Între 40 şi 50 de ani, media scade la 4-8 pe lună. După 60 de ani, frecvenţa indicată de specialişti este de 4 (+-4) pe lună.
  • Pentru o erecţie bună, trebuie să vină spre penis sânge suficient de mult şi să plece sânge puţin. Cea mai dramatică scădere a fluxului de sânge care vine spre penis apare, paradoxal, nu la 60 de ani cum ne-am aştepta, ci între 30 şi 40 de ani.

Sursa: Evz.ro

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*