Home Social • Viitor promitator daca urmezi cursurile de arhivar

Viitor promitator daca urmezi cursurile de arhivar

 - 
curs arhivar

Orice persoana care doreste sa se perfectioneze in meseria de arhivar o poate face foarte usor daca se decide sa urmeze cursurile de arhivare documente pe care compania Stefadina.ro le pune la dispozitia creatorilor si detinatorilor de documente, institutiilor publice sau private ce vor un personal instruit in acest domeniu.

De ce sa spui nu atunci cand ai putea face fata cu brio unei noi provocari, mai ales atunci cand esti interesat sa cunosti si sa activezi in domeniul arhivistic? Viitorul iti poate fi favorabil, asa ca nu ezita si inscrie-te la cursul de arhivar din Bucuresti, pe care il poate sustine oricine are macar studiile medii absolvite (cu tot cu diploma de bacalaureat)!

Cursurile acestea iti sunt oferite de Stefadina.ro care iti pune la dispozitie posibilitatea de a invata de la adevarati specialisti in arhivare fizica si management al documentelor, iar locatia unde va avea loc pregatirea ta este una moderna, in conformitate cu standardele europene, si apartine acestei companii. Conditiile sunt reale de munca, iar la finalul cursului de arhivar urmat in Bucuresti vei obtine un certificat de absolvire avizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale, fiind recunoscut in tara, dar si peste hotare, in tarile Uniunii Europene.

Articol adaugat recent:  Metode simple de a grabi recuperarea dupa o operatie

Care sunt competentele profesionale dobandite la un curs de arhivar

Cursul de arhivare documente, pe care il vei urma, are 120 de ore in total, din care 40 de ore vei face teorie, iar restul de 80 de ore inseamna practica. El se va desfasura pe o perioada de 15 zile, in Bucuresti.

arhivar

Acest curs cuprinde expuneri si aplicatii practice referitoare la crearea Nomenclatorului  Arhivistic, la prelucrarea documentelor si a diverselor publicatii, la gestionarea datelor pentru a folosi adecvat informatia gasita, la pastrarea, conservarea si folosirea documentelor si publicatiilor la nivel institutional etc.

Articol adaugat recent:  Cum conjugam verbul "a fi"

Competentele profesionale pe care le vei dobandi urmand cursul de arhivar din capitala sunt:

  • Vei sti sa intocmesti Nomenclatorul Arhivistic si sa-l inaintezi catre Arhivele Nationale;
  • Poti sa gestionezi documentele din arhiva;
  • Vei putea prelucra documentele din depozitul de arhiva;
  • Vei valorifica documentele si informatiile lor;
  • Vei putea asigura conditiile de pastrare a documentelor din depozitul de arhiva.

Cum te inscrii la cursul de arhivare documente

Inscrierea la acest curs se face doar din cativa pasi, putand accesa atat e-mailul, cat si numarul de telefon afisat pe site-ul Stefadina.ro.

arhivar

Dosarul tau va trebui sa contina urmatoarele documente:

  • Copie dupa cartea de identitate;
  • Copie dupa certificatul de nastere;
  • Copie dupa certificatul de casatorie, acolo unde este cazul, desigur;
  • Copie dupa diploma de bacalaureat;
  • Fisa de inscriere la curs, completata cu datele personale si in care se face o declaratie pe propria raspundere ca datele tale pot fi procesate si utilizate doar in scopul formarii profesionale.
Articol adaugat recent:  Testul infidelității – Care sunt șansele ca tu să fii cea care va înșela

De ce sa spui nu unui posibil viitor stralucit in acest domeniu? De ce sa nu te perfectionezi ca arhivar daca deja lucrezi in acest domeniu?

Stefadina.ro este cea mai buna solutie pentru oricare dintre noi, cei care dorim sa muncim intr-un domeniu care ne place. Meseria de arhivar este una care se poate asemana cu un copac ce porneste cu radacinile din trecut, iar cu ramurile ajunge in viitor.

In Social

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*