Home Imobiliare • Vis devenit realitate: apartamentul din Splaiul Independentei cu 2 camere

Vis devenit realitate: apartamentul din Splaiul Independentei cu 2 camere

 - 
apartament de vanzare Splaiul Independentei 2 camere

Orice persoana isi doreste in viata sa aiba succes in cariera, o familie frumoasa si o locuinta care s-o reprezinta si careia sa-i poata spune cu drag ”acasa”, astfel incat viseaza pana in cele mai mici detalii cum va arata, inclusiv ce fel de gresie va pune pe jos, ce fel de parchet, cum vor fi geamurile, usile etc.

Cand va ajunge insa sa-si puna in practica dorintele pentru ca, intr-un fel sau altul, trebuie sa isi achizitioneze locuinta (tocmai s-a insurat, vine un copil pe drum si trebuie sa se mute, are un serviciu mai bun, iar salariul ii ajunge sa-si faca un credit pentru un apartament in Splaiul Independentei cu 2 camere, asa cum si-a dorit intotdeauna), se va trezi ca nu stie la cine sa apeleze pentru a-si indeplini propriul vis.

Articol adaugat recent:  3 domenii de activitate care pot face promovarea cu ajutorul tururilor virtuale

apartament nou

In acest sens o recomandare importanta devine Novuminvest.ro, un dezvoltator imobiliar de succes care are o experienta de 7 ani in acest domeniu, venind cu o ofera de locuinte diversa, dar si cu posibilitatea comisionului 0% pentru achizitionarea unui imobil.

Si pentru ca tocmai ai specificat ca iti doresti un imobil in Splaiul Independentei cu 2 camere, Novuminvest.ro iti da oportunitatea de a-ti alege finisajele in functie de preferinte.

Finisaje la alegere, pentru apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei cu 2 camere

Ceea ce te va face sa privesti cu incredere in viitor, ca locuinta ta noua din Splaiul Independentei compusa din 2 camere este aproape o certitudine, este abilitatea cu care NovumInvest.ro raspunde dorintelor tale in orice chestiune.

Articol adaugat recent:  Fii nformat cand iti cumperi noua locuinta! Iata ce trebuie sa stii

Dintre finisajele pe care le poti alege in ce priveste apartamentul din Splaiul Independentei cu 2 camere putem recomanda, de exemplu:

  • Gresie si faianta clasa A+, culoare neagra, eleganta, rafinata;
  • Parchet clasa A+ – parchet laminat 10 mm din gama de produse a firmei M. Kaindl Holzindustrie din Austria;
  • Placarea casei scarii si a treptelor cu marmura.

Probabil ca nu toata lumea are bani cash cu care sa plateasca apartamentul dorit, asa ca in cazul tau, locuinta noua din Splaiul Independentei cu 2 camere va putea fi platita cash, cu credit ipotecar sau cu credit Prima Casa.

apartamente de vanzare splaiul independentei 2 camere

Apartament de vanzare in Splaiul independentei cu 2 camere – ideal pentru familia ta

Novuminvest.ro are o oferta interesanta de apartamente de vanzare in Splaiul independentei cu 2 camere, asa ca poti naviga pe site si le poti vizualiza atat pozitia in cadrul cladirii, cat si felul cum sunt compartimentate acestea, in asa fel incat sa-ti poti face o idee inca de la inceput asupra ceea ce doresti sa achizitionezi.

Articol adaugat recent:  Casele de vanzare in Popesti Leordeni - alegerea bucurestenilor din portofoliul Premier Imobiliare.ro

O locuinta din Splaiul Independetei cu 2 camere, pe care ai putea sa o vizionezi chiar acum, este apartamentul cu 2 camere Tip 9, corp C2, care te poate atrage datorita:

  • Pretului bun;
  • Suprafetei utile totale de 68,64 mp;
  • Livingului de 19,76 mp;
  • Balconului care permite un spatiu exterior locuintei.

Locuintele noi din Splaiul Independentei cu 2 camere te asteapta sa le vizitezi oricand ai timp sa incepi sa-ti amenajezi caminul visurilor tale! Nu ezita si da o raita pe site-ul novuminvest.ro; aici poti gasi apartamentul caruia sa-i spui ”acasa”!

apartament de vanzare Splaiul Independentei 2 camere

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*