Home Utile • Vrei o nunta de basm? Incepe prin niste invitatii de poveste de la Mandiva!

Vrei o nunta de basm? Incepe prin niste invitatii de poveste de la Mandiva!

 - 

Gata, totul a fost hotarat, ne casatorim in 3 luni si pana atunci trebuie sa punem tara la cale. Probabil va ganditi ca 3 luni e timp berechet, pentru tot, chiar si pentru 2 petreceri ale burlacilor si burlacitilor de pomina. Ei bine, nu e chiar asa, pentru ca in afara de multe drumuri, telefoane, rugaminti si decizii, planificare unei nunti este de multe ori un efort financiar, intelectual si nervos pentru ambii miri si familiile acestora.

Mai mult decat atat, noi, de exemplu, nu ne-am putut pune toata viata sociala si profesionala pe hold, doar pentru a planifica nunta, in tihna. A trebuit sa mergem la birou, ne-am intalnit cu prietenii ca si pana acum, am pus bani deoparte si am facut curatenie si mancare acasa, ori cate ori era nevoie. Dar, trebuie sa recunoastem, am avut inca de la bun inceput, un ajutor neasteptat, pe numele sau Mandiva.

Articol adaugat recent:  4 metode prin care pastrezi INTACTE obiectele cu valoare sentimentala

O invitatie la nunta trebuie sa poarte amprenta mirilor! Ce tipuri de invitatii pot fi facute?

invitatii nuntaCum s-a intamplat? Pai am inceput si noi, cum e normal, sa ne gandim cum sa invitam oamenii la nunta, adica acea invitatie pe care o primesc toate rudele, colegii, cunostintele, amicii si prietenii buni ai mirilor si ai familiei. Si ne-am impiedicat din prima! Ba culoarea nu era buna, ba materialul era de proasta calitate, textul banal, fontul neinspirat, unele erau prea clasice, altele prea stilate, altele demodate.

O gramada de probleme pentru acest prim pas si aici a intervenit Mandiva, cu oferta lor de invitatii de nunta, excelent structurata si plina de modele super interesante, ca sa nu mai zic si de preturile foarte bune. Iata cateva tipuri de design, dintre cele care ne-au placut noua cel mai mult:

  • Comice
  • Papirus
  • Cutie
  • Baroque
  • Floral
  • Decupate
Articol adaugat recent:  Schimba-ti acumulatorul auto la tine acasa!

Evident, exista inca pe atatea tipuri de design, iar daca sunteti curiosi puteti sa aruncati un ochi, chiar daca nu planuiti nimic grandios in urmatoarea perioada de timp. Cine stie? Poate e impulsul de care aveati nevoie!

Forma invitatiilor de nunta de la Mandiva este de doar cateva tipuri, insa sunt mai mult decat de ajuns, pentru ca nu puteti pierde o luna intreaga cu tipul de felicitare. Acestea sunt formele disponibile la Mandiva:

  • Clasice
  • Rola
  • 3D
  • Diverse alte modele

Daca v-am surescitat curiozitatea, nu trebuie decat sa accesati Mandiva si sa vedeti care sunt tipurile de invitatii pentru nunta disponibile. Multe dintre acestea, chiar daca nu vor fi o alegere perfecta pentru nunta voastra, va vor impresiona cu siguranta.

Cum trebuie sa arate o invitatie de nunta ideala? Depinde si de invitati!

Din experienta personala, cea mai frecventa greseala in materie de invitatii de nunta se face in momentul in care viitorii miri aleg invitatia care le place exclusiv lor, fara sa se gandeasca si la invitatii lor. Evident, nu toti invitatii au aceleasi preferinte si gusturi, insa trebuie sa existe un numitor general, atat pentru miri, cat si pentru invitati, care sa se reuneasca in detaliile unei invitatii de nunta. Asadar, daca alegerea este pentru o invitatie eleganta, pentru una comica, artistica sau clasica, aceasta trebuie sa fie in asentiment atat cu ceea ce doresc sa transmita mirii, cat si cu starea de spirit cu care vor veni musafirii la nunta.

Articol adaugat recent:  4 LUCRURI pe care NU ti le spune nimeni despre serviciile SEO

Iar la Mandiva puteti profita, ca si noi, de orice stil vi se pare ca se potriveste cu nunta voastra, incepand cu invitatiile de nunta personalizate, gata sa fie trimise tuturor celor dragi voua.

In Utile

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*