Home Sport • Vrei o partida reusita de pescuit la crap? Iata ce fel de boilies ai nevoie

Vrei o partida reusita de pescuit la crap? Iata ce fel de boilies ai nevoie

 - 
boilies crap

Cei mai multi pescari, fie ca-s amatori, fie ca-s profesionisti, vor ca la sfarsitul unei partide de pescuit sa se mandreasca de captura pe care au avut-o si sa plece multumiti acasa. De o poveste cu adevarat pescareasca nu multi au parte din cauza faptului ca neglijeaza anumite lucruri care sunt importante pentru pescuit la crap. Unu dintre aceste aspecte il constituie tipul de boilies folosit.

boilies crap

Mai multi prieteni de-ai mei voiau sa aiba succes la balta de peste insa nu stiau exact ce schimbare sa faca pentru a creste numarul de pesti care trag de carligul aruncat in apa. Au intrebat si-n stanga, si-n dreapta, raspunsul insa a venit de la unul dintre pescarii profesionisti cu multa experienta de la Club Carping. Infiintat de catre pescari cu o vasta experienta in domeniu, acestia au castigat de-a lungul timpului o multime de trofee la pescuitul crapului atat in tara, cat si in afara. Gratie faptului ca au realizat sortimente unice de boilies de crap acestia au obtinut locuri fruntase.

Articol adaugat recent:  Faci sport şi nu reuşeşti să slăbeşti? Oamenii de ştiinţă explică de ce se întâmplă acest lucru

Acestia au realizat un site online dedicat pescuitului la crap numit Carping.ro pe care se comercializeaza boilies premium, boilies clasic, boilies economic dar si solubile, nade de crap (de tipul groundbait, pasturi, pelete, seminte, seminte preparate) momeli si multe altele. Va las un link in acest articol catre magazinul Carping.ro pentru a-l vizita.

Cele 3 tipuri de boiliesuri care vor face experienta de pescuit la crap mai placuta

boiliesuri

Pentru ca pestii sa fie usor de prins atunci trebuie folosita un anumit tip de boilies. Nu toti crapii sunt la fel, altii se prind mai usor, altii mai greu. Asta depinde de tipul de apa in care se afla si de zona in care acestia isi desfasoara activitatea sub acvatica.

Articol adaugat recent:  Care sunt CARACTERISTICILE pe care ar trebui sa le aiba orice ECHIPAMENT SPORTIV?

Pe site sunt frumos structurate categoriile pentru a nu pierde mult timp gasind ceea ce ai nevoie, iar ce tine de boilies este structurat in felul urmator:

  • boilies premium – au diverse arome ademenitoare pentru crapi si care in functie de retata din care sunt facut se potrivesc unui anumit tip de apa, de temperatura, de zona sau de aciditate a apei masurata in pH
  • boilies classic – tipul acesta de boilies cuprinde aromele clasice de tip fishmeal (Classic Meat, Classic Crab, Classic Belachan) si cel birdfood (Classic Sweet sau Sweetcorn)
  • boilies economic – aceasta categorie de boilies contine atat fishmeal cat si birdfood insa cea din urma are un o doza mai mare de faina de peste pentru a spori aportul proteic oferit micilor vietati acvatice (Sweetcorn 5+ si Sweetcorn 10+ sunt cele mai des folosite)
Articol adaugat recent:  Iti doresti un posterior de invidiat? Iata ce trebuie sa faci

Cumpararea din online face munca mai usoara pentru pescari

boilies

Urmatoarea partida de pescuit s-ar putea sa vina mai devreme decat te astepti fiindca din mediul online, si in special de pe Carping.ro lucrurile comandate se livreaza repede. Asa ca totul ce este pus in cosul de cumparaturi va sosi intr-un timp relativ scurt direct acasa la tine.

Orieteaza-ti atentia catre acest magazin profesionist de hrana pentru crap si vei simti efectul la cantar.

In Sport

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*