Home Electrocasnice • Vrei sa ai o bucatarie amenajata in stil feng-shui? Afla cum te poate ajuta o plita incorporabila!

Vrei sa ai o bucatarie amenajata in stil feng-shui? Afla cum te poate ajuta o plita incorporabila!

 - 

plite incorporabile

Feng-Shui-ul este o practica chinezeasca straveche care se bazeaza pe un principiu de ordonare a lucrurilor in spatiu care influenteaza qi-ul, deci energia pozitiva si negativa dintr-un anumit loc. Acest principiu are o popularitate deosebita in aproape toate civilizatiile, indiferent de spatiul geografic in care sunt locate, pentru ca implica nu doar principii chinezesti stravechi ci si un indemn la curatenie, pace si prosperitate.

Astfel, principiile feng-shui pot fi aplicate si in propria ta locuinta, in oricare dintre camerele apartamentului sau casei, dar si in bucatarie, de exemplu, incaperea despre care se spune ca ar trebui sa fie cea mai curata din intreaga casa. De aceea, oricare dintre elementele unei bucatarii trebuie sa fie dispuse intr-o anumita ordine, pentru ca principiile feng-shui sa functioneze in mod perfect, iar acest lucru este valabil si in cazul plitelor incorporabile, care sunt foarte importante in obtinerea unui qi pozitiv. Afla de ce!

Articol adaugat recent:  Cuptoarele incoporabile- mai moderne, mai estetice, mai utile

Care sunt tehnicile feng-shui influentate de plitele incorporabile din bucatarie?

plite incorporabile
In primul rand, modul in care sunt aranjate elementele unei bucatarii influenteaza foarte mult feng-shui-ul acestui spatiu in care se gateste si, ocazional, se ia masa. Trebuie sa stii ca daca tii cont de aceste practici iti poti imbunatati in mod semnificativ viata, pentru ca petrecem foarte mult timp in bucatarie, iar energia noastra poate fi afectata de modul in care sunt dispuse mobilierul si electrocasnicele din spatiul de gatit. Iata ce trebuie sa stii:

  • Curatenia este vitala pentru fiecare bucatarie, dar si pentru un feng-shui pozitiv, deci cu cat este mai curata si aerisita aceasta incapere cu atat bucataria va avea un qi mai pozitiv
  • Aragazul sau plita incorporabila sunt piese vitale in economia unei dispuneri feng-shui pentru ca reprezinta elementul de foc si pentru ca reprezinta cea mai importanta piesa a unei bucatarii
  • Mobilierul este de asemenea extrem de important, iar faptul ca este din lemn ajuta foarte mult la un qi pozitiv. Plitele incorporabile care se pot pune intr-un astfel de mobilier de bucatarie special devin astfel un factor principal pentru transformarea bucatariei tale intr-una feng-shui
Articol adaugat recent:  Creeaza cele mai bune sucuri naturale cu storcatoarele de fructe de la Philips

Cum sa iti alegi plitele incorporabile pentru a-ti imbunatati qi-ul?

Daca te-am convins ca o plita incorporabila este, alaturi de un cuptor, una dintre cele mai importante piese dintr-o bucatarie, atunci esti pe calea cea buna, adica pe cea feng-shui. Este mult mai simplu acum sa alegi plita incorporabila ieftina pe care ti-o doresti stiind ca aceasta va avea o contributie majora la un feng-shui pozitiv al bucatariei.

Articol adaugat recent:  Plita electrica incorporabila sau plita pe gaz incorporabila? Raspunsul il are Badabum.ro

Eu am ales o plita incorporabila de la Badabum, pentru ca mi s-a parut un magazin online serios unde am gasit plite incorporabile ieftine si cu o calitate fara cusur. M-am ghidat dupa niste criterii simple, precum:

  • Tipul de alimentare, care poate fi pe gaz, electric, mixt sau cu inductie
  • Numarul de arzatoare care poate ajunge pana la 6
  • Culoarea care trebuia sa se potriveasca cu mobilierul
  • Caracteristici speciale precum arzatorul wok sau aprinderea electrica

Badabum mi-a oferit posibilitatea de a alege o plita incorporabila ieftina, cu vitoceramica chiar, ceea ce imi doream de foarte mult timp si pe care nu o gaseam la un pret acceptabil. De aceea, recomand acest magazin online si doresc ca fiecare dintre cei care iau in calcul factorii feng-shui sa aiba un qi cat mai pozitiv in bucataria lor.

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*