Home Afaceri, Diverse • Vrei sa petreci timpul cu prieteni, familia sau sa faci un teambulding la Escape Room?

Vrei sa petreci timpul cu prieteni, familia sau sa faci un teambulding la Escape Room?

 - 

Noi avem solutia pentru tine, o idee noua, aparuta recent in Romania, dar care prinde contur pe zi ce trece: Escape room. Daca vrei adrenalina, competitivitate, comunicare , coordonare, cooperare , toate se imbina perfect. Ai 60 de minute, in care fiecare ghicitoare reprezinta o cale spre eliberare sau spre abisul necunoscutului.
Fiecare Escape Room are o alta poveste care trebuie descoperita. La Cryptex este vorba despre R.Cypher care este un mare pasionat al cifrelor si al criptologiei, care leaga o prietenie cu mentorul sau, J Lookwood. Fiind nevoiti sa se desparta , dupa ce Lookwood cade in mana unei organizatii secrete si R. Cypher trebuie sa se ascunda.

Masoara-ti inteligenta la escape room

Cu camerele Escape Room iti testezi inteligenta, timpul de reactie, competitivitatea , etc. Acestea sunt apreciate atat de copii, adolescent , cat si de oameni mari , care doresc sa isi petreaca timpul liber incercand experiente noi , care sa ii stimuleze , sa ii faca sa iasa din monotoniei de zi cu zi. Fii unul dintre putinii participanti care au gasit cheia spre eliberare. Doar cu o concentrare mare si spirit de observare ridicat poti fi unul din cei care au gasit cheia.
Este unul dintre cele mai distractive moduri de a-ti testa IQ-ul. Daca te bazezi pe noroc , este clar ca totul va fi un fiasco total. Cele mai importante lucruri pentru a castiga sunt spiritul de echipa, concentrarea , atentia si observarea indiciilor care te pot duce la eliberare.

Articol adaugat recent:  Vrei sa organizezi un eveniment corporate exclusivist in Bucuresti? Descopera avantajele preparatelor culinare livrate in sistem de catering!

Cei de la Cryptex au momentan 3 Escape Rooms cu teme diferite:

escape room bucuresti
Anonymous 1 – fiind singurul Escape Room din Romania cu doua camera identice.
Anonymous 2 unde trebuie sa descoperi o secventa de cod. Oare aveti destul timp, doar 60 de minute?
Casa conspirativa in care scopul vostru este sa descoperiti elucidarea enigmei din spatele disparitiei misterioase.
Iar in momentul de fata cei de la Cryptex pregatesc o noua camera de Escape Room, Arhivele Vaticanului, pregateste-te pentru o noua poveste, noi indicii.
Daca esti pasionat al serialului Prison Break , atunci ai gasit solutia pentru a te simti ca si cand ai fi personajul principal din serial.
cryptexProbabil acum te intrebi daca toata lumea poate participa ,chiar si cei mai slabi de inima. Toata lumea poate participa, chiar si cei mai slabi de inima, panicosi, deoarece nu este nimic atat de grav care sa va bage in stari de panica sau sa va sperie. Este important doar sa intrati in starea necesara pentru a va bucura cu adevarat de joc si sa profiti de experienta.
Daca ai timp liber si vrei sa incerci ceva nou impreuna cu prietenii , atunci escape room este solutia ideala pentru tine. Incearca , testeza si astfel o sa ai o noua experienta si cine stie, poate o sa fii unul din posesorii cheii.

Articol adaugat recent:  Trimite un buchet de flori impreuna cu o felicitare de la Orasul Florilor

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*