Home Utile • Vrei sa te muti in casa noua? Apartamentele din Splaiul Independentei sunt cea mai buna varianta

Vrei sa te muti in casa noua? Apartamentele din Splaiul Independentei sunt cea mai buna varianta

 - 
apartamente splaiul independentei

In zilele noastre chiria in Bucuresti pentru un apartament cu 2 camere poate fi si mai mare decat o rata la un apartament nou cumprat, si de aceea tot mai multi oameni  se orienteaza catre cumpararea unui apartament nou decat sa stea in chirie si de aceea Novum Invest va ofera apartamente in Splaiul Independentei pentru ca dumneavoastra sa puteti sa va intemeiati o familie intr-un mediu sigur.

Novum Invest este recunoscut pentru eleganta apartamentelor din Splaiul Independentei

apartamente splaiul independentei

Aspectul unui apartament este foarte important cand il alegeti, deoarece in acesta veti locui pentru o lunga perioada de timp si de aceea trebuie sa va orientati catre apartamente elegante si foarte spatioase si astfel de locuinte gasiti la Novum Invest care va pune la dispozitie sute de apartamente in Splaiul Independentei pentru ca acestea sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. Puteti alege intre:

  • Garsoniere
  • Apartamente cu 2 camere
  • Apartamente cu 3 camere
Articol adaugat recent:  Efecte bizare ale stresului asupra organismului. Incredibil ce patesti!

Complexul rezidential din Splaiul Independentei este amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului, langa Primaria Generala a Bucurestiului si are in apropiere supermarketuir, gradinite, scoli, licee dar si facultatea Politehnica, si alte institutii de interes zilnic. La 100 de metri de complex exista o statie de RATB si la 5 minute este statia de metrou Grozavesti. Daca alegeti un apartament in Splaiul Independentei acesta este amplasat in apropiere de cartierele Grozavesti, Crangasi, Eroilor, Politehnica si Cotroceni. Apartamentele din Splaiul Independentei sunt realizate de catre Novum Invest, un dezvoltator imobiliar cu peste 7 ani de experienta si care a vandut peste 320 de apartamente, fiind recunoscut pe piata imobiliara din Bucuresti pentru eleganta apartamemtelor pe care le construieste.

Articol adaugat recent:  Creeaza o prezentare IMPRESIONANTA in 5 pasi simpli

Poti sa apelezi la programul „Prima Casa” pentru a iti cumpara un apartament in Splaiul Independentei

Daca doriti sa va cumparati un apartament in Splaiul Independentei  dar nu aveti suma necesara, puteti sa apelati la programul „Prima Casa”, pentru a va achizitiona apartamentul dorit. Puteti sa va trimiteti oferta pentru un apartament pe siteul celor de la Novum Invest si acestia va vor contacta pentru a putea sa vizitati ofertele acestora. Si ca bonus, acesta va ofera avantajul de a va alege finisajele interioare dorite de dumneavoastra.

Articol adaugat recent:  De Dragobete, iubim romaneste!

In Utile

Author:mereupregatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*